Etablert i 2020

Så hyggelig at du har funnet veien inn til Minigull.

Mitt navn er Beate og jeg er gründeren bak Minigull AS. Det hele startet i 2020, i en tid der man har hatt mer tid til å tenke og reflektere. Jeg har alltid hatt en drøm om å starte noe eget, og  nå er altså min store drøm kommet til live.

Jeg er opprinnelig fra Ålesund, men bor nå på Fornebu med samboer og sønnen vår Benjamin.

Min mini, gullet mitt, er min inspirasjon og mye av bakgrunnen for denne nettbutikken. Jeg ønsker å tilby praktiske produkter som også er fine. I tillegg er det viktig for meg at produktene kan gå i arv og gjenbrukes av flere minigull.

Jeg antar du har et eller flere minigull du vil handle til siden du har kommet deg inn hit. Jeg håper du finner noe du liker og at du vil handle og støtte under en norsk bedrift drevet av en mamma.

 Jeg brenner for kundeservice og at kundene mine skal bli fornøyd. Derfor bruker jeg ekstra god tid på å finne produkter av god kvalitet som jeg stolt kan tilby i nettbutikken min.  Vi selger Minigull varer samt det danske merket That’s Mine, norsk design fra ByTimo og spansk design fra Cóndor.

Om du skulle ha noen spørsmål er det bare å ta kontakt via henvendelsesskjema på siden «Kontakt» eller også via SoMe.

Jeg blir veldig glad om du følger Minigull på sosiale medier.

- Beate -

Visjon

Minigull skal være en nettbutikk der du finner unike, nydelige, og praktiske produkter og klær.

Vi skal tilby god kvalitet og gi deg en god kundeopplevelse.

Mål

Målet er at du som handler skal ha en god opplevelse fra du klikker deg inn på minigull.no og helt til pakken har kommet hjem til deg. Skulle du ikke være fornøyd, eller noe ikke er som det skal, hjelper vi deg og gjør vårt ytterste for at du skal sitte igjen som en fornøyd kunde.

Rull til toppen