OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har ikke du mottatt ordrebekreftelse eller informasjon om ordren din? Sjekk søppelpost folderen, vi har opplevd at noen kunder finner de her. Legg oss til som din kontakt slik at den ikke havner i spam/søppelpost 

Om du ikke finner den der, ta kontakt med oss. Du får automatisk mail med en gang du legger inn en ordre. 

Ja, vi tilbyr gratis frakt på ordrer over kr 599,- 

I noen tilfeller kjører vi kampanjer med gratis frakt. Standard frakt er fra kr 49,- på ordrer under kr 599,- 

Vi tilbyr sikre betalingsløsninger. Du kan betale med kredittkort ,VIPPS eller Klarna. Vi tilbyr også VIPPS Express så du slipper å fylle ut all informasjonen. 

Vi vet at de fleste vil ha varer de bestiller så fort som mulig. Vi pakker og sender fortløpende, helst samme dag ordren er mottatt, men senest innen 2 virkedager. Vi tar kontakt med deg så snart som mulig om det er noe som medfører utsettelse av utsending.

Vi sender med Bring eller helthjem. For små pakker sendes det levert i postkasse. Standard levering er basert på hvor du bor i landet og kan være alt fra 2-7 dager. 

Følg vaskeanvisning på produktet, eller under beskrivelse av produktet. Og skulle det være noe er det bare å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål relatert til dette så hjelper vi gjerne.

Våre silikonprodukter er fri for giftstoffer og tåler både høy temperatur og ned til -40 grader. Disse kan vaskes i vaskemaskinen. 

Vi tilbyr forhåndsbestilling på produkter som er utsolgt og som er forventet inn igjen på lager. 

Varene sendes ut fortløpende så snart varene er ankommet oss. 

Bruk vårt kontaktskjema eller send en e-post til post@minigull.no

Hvis du vil bytte i en annen størrelse ordner vi med returlapp og sender deg ny vare i en annen størrelse. Ta kontakt med oss så snart som mulig på post@minigull.no

Les mer om retur i våre vilkår.

 

Rull til toppen