LEVERING

Vi vet at de fleste vil ha varer de bestiller så fort som mulig. Vi pakker og sender fortløpende, helst samme dag ordren er mottatt, men senest innen 2 virkedager. Vi tar kontakt med deg så snart som mulig om det er noe som medfører utsettelse av utsending.

Ved forhåndsbestilling, vil din bestilling bli sendt samlet når varen(e) er på lager, dersom ikke annet er avtalt.

Ved bytting av størrelse eller i noe annet vil Minigull ordne med retur, bare ta kontakt så snart som mulig. 

Minigull leverer kun i Norge.

Fraktkostnad

For ordrer over kr 599,- er det gratis frakt.   Standard fast frakt er kr 49,- og vi sender med Bring eller helthjem. For små pakker sendes det levert i postkasse.

Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt og at postkassen er merket med ditt navn. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager på postkontoret vil pakken bli sendt i retur til oss, kjøper vil da bli belastet med et gebyr. Dersom Minigull må sende pakken igjen p.g.a feil adresse eller ikke avhentet pakke, må du som kunde betale denne kostnaden.

Retur – Angrefrist

Du har 14 dager fra mottaksdato til å bestemme deg om varen er riktig for deg. Dersom du ønsker å returnere/angre kjøpet, og få beløpet refundert, må du sende oss en e-post på post@minigull.no og vi vil sende deg nærmere informasjon om retur og angreskjema på e-post.

Du har alltid angrerett i 14 dager i henhold til angrerettloven. Dette betyr at du som kunde har rett til å angre ditt kjøp ved å gi oss beskjed om dette innen 14 dager fra du, eller noen på dine vegne mottok varen.  Varen må returneres til oss innen 14 dager fra du informerer oss om at du ønsker å angre kjøpet. Varer som sendes til oss uten originalemballasje kan ikke byttes eller returneres.

Varer som sendes til oss uten originalemballasje kan ikke byttes eller returneres. Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand. Sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket.  Merk deg at returporto betales av deg som kunde, jf. angrerettloven § 25. Du er også ansvarlig for trygg retur av vare(r) så vi anbefaler deg å pakke varen godt og ta vare på kvittering for frakt.

Beløpet vil bli godskrevet din konto når vi mottar varene. Mer informasjon angående angrerett ved kjøp finner du på Forbrukerrådets nettsider

Scroll to Top
Rull til toppen